Miljøpall – Kjøp og salg av paller

Paller til salgs

Paller for alle behov

Uansett hvilket behov du har, kan du finne den perfekte løsningen hos Miljøpall.

 

Vi har et stort utvalg av paller, pallekarmer og pallelokk

 

Våre produkter er laget for å sikre trygg og effektiv håndtering av dine varer, og vi tilbyr både nye og brukte alternativer for å møte dine krav til kvalitet og pris.

Karmer

Vi tilbyr ulike type paller

Europall

Engangspall

Halvpall

Pallekarm

Spesialpaller

Vedpall

Spesialdesignede paller

Hos Miljøpall tilbyr vi skreddersydde paller produsert direkte på vårt lager i Stokke. Vi er dedikert til å møte dine spesifikke behov, enten du trenger standard paller eller spesialtilpassede løsninger.

 

Vår produksjon er designet for å håndtere både vanlige og unike krav, og vi bruker moderne teknologi og høy kvalitet materialer for å sikre at våre paller er både pålitelige og holdbare. Alle våre produkter er varmebehandlet og godkjent av Mattilsynet, noe som gir deg ekstra trygghet.

 

Uansett hva du trenger, kan du stole på at våre paller er tilpasset dine krav og levert med den kvaliteten du forventer. Velg Miljøpall for en løsning som er skreddersydd til ditt behov.

Har du paller til over?

Hos Miljøpall kjøper vi brukte paller fra både bedrifter og privatpersoner, enten det dreier seg om små partier eller store mengder. Vi er spesielt interessert i EUR-paller og engangspaller, som vi anser som verdifulle handelsvarer, men vårt engasjement strekker seg også til å ta vare på miljøet.

 

Vi har et sterkt fokus på bærekraft og tar ansvar ved å gjenbruke eller reparere paller når det er mulig og økonomisk fornuftig. Paller og pallekarmer som er skadet eller ikke kan brukes, blir sendt til oppflising og resirkulering for å minimere avfall.

 

Ved å selge dine brukte paller til Miljøpall, bidrar du til en grønnere framtid ved å støtte vår innsats for effektiv resirkulering og reduksjon av miljøpåvirkning.